Despre

Inokim/MyWay inseamna produse proiectate special pentru a redobandi controlul asupra timpului tau, cel putin atunci cand este vorba de drumurile de zi cu zi intr-un oras tot mai aglomerat si tot mai complicat.

Inokim este o companie lansata de designerul Nimrod Riccardo Sapir, un inventator si un designer de produs care si-a propus sa realizeze vehiculul potrivit pentru a-ti construi un mix perfect de mijloace de transport astfel incat timpul tau petrecut pentru a ajunge la destinatie sa fie cat mai mic.

Un vehicul electric este excelent pentru distante scurte sau medii, insa nu poate fi mai rapid decat metroul, masina sau autobuzul – evident, atunci cand acesta nu este si el blocat in trafic. Problema unui vehicul electric poate fi insa cea a gabaritului, vitezei sau autonomiei.

Inokim ofera un raspuns acestor provocari propunand trotinete electrice rapide pentru oras, suficient de usoare pentru a fi purtate in mana, intr-un rucsac sau intr-o geanta speciala si mai ales compacte, dispunand de mecanisme special conceute pentru o rabatare sau desfacere in doar cateva secunde.

Produsele Inokim se adauga gamei de vehicule electrice propuse pe piata din Romania de Air Motion by Aleco Air, inscriindu-se in aceeasi filozofie urbana de a economisi timp si de a folosi cat mai mult posibil, un vehicul ecologic.

Produsele Inokim, ca si celelalte produse Air Motion by Aleco Air destinate transportului urban, inseamna tendintele viitorului, propuse astazi publicului larg, la preturi accesibile.