2017-02-16

Categoria: Inokim

Distribuie

Cum sa transformi un drum plictisitor intr-o aventura zilnica

trotinete electrice ieftine

       Zi de zi, probabil ca urmezi aceeasi rutina, acelasi traseu de acasa pana la birou pentru ca optiunile sunt limitate. Nu poti face tramvaiul sa sara de pe sine si sa o ia prin parc sau nu prea poti sa o iei pe jos cativa kilometri pentru a merge pe strazile tale preferate.

Ce-ai spune de un vehicul de transport personal, suficient de rapid pentru a inlocui orice alt mijloc de transport urban si suficient de abil pentru a merge pe orice traseu iti doresti?

Un astfel de vehicul este trotineta electrica Inokim.

Stim, nu prea ai mai mers pe trotineta de mult, insa Inokim este cu totul altceva: este o jucarie pentru adulti :)

Inokim este mix de tehnologie si nebunie, un vehicul urban extrem de performant cu un design cool si o versatilitate extraordinara. Are doar cateva kilograme, se pliaza rapid astfel incat o poti lua cu tine oriunde si are o autonomie de cativa zeci de kilometri la o viteza de pana la 35 km/h in functie de model.

Vrei sa treci seara, spre casa, prin parc? Nicio problema. Nu mai depinzi de statii de autobuz sau metrou. Vrei sa mergi dimineata pe strazi noi, pentru ca te-ai plictisit de aceleasi trotuare? Cativa kilometri in plus inseamna doar cateva minute mai mult cu un astfel de vehicul. Vrei sa iesi in week-end cu prietenii? Te duce usor unde vrei, iar la destinatie o poti plia si aseza simplu langa tine.

Trotineta electrica Inokim este un must have al navetistului urban. Poate fi folosita exclusiv pentru drumurile tale sau poate fi folosita doar pentru a te deplasa usor la si de la un mijloc de transport mai rapid.

Daca vrei sa o incerci, contacteaza-ne! Maimulte detalii despre fiecare model de trotineta electrica Inokim gasesti in site-ul nostru.

Imparte cu prietenii