2017-02-17

Categoria: Inokim

Distribuie

Mersul pe trotineta, o noua solutie pentru a economisi timp.

trotinete electrice adulti

         Exista un mit al omului de la oras ce poseda un fel de “inteligenta urbana” care il ajuta sa faca fata provocarilor specifice. Pana la un anumit punct: traficul. Un oras aglomerat are propriile reguli. De pierdut, nu te pierzi asa usor, insa iti poti pierde o gramada de timp si parca orice varianta obtii acelasi rezultat: stres si timp pierdut.

Metroul este bun, dar poate ca cea mai apropiata statie nu este asa aproape de tine sau de locatia de destinatie. Masina este comoda, insa centrul este devastator atunci cand vine vorba de viteza medie. Autobuzele sau tramvaiele pot avea momente bune, insa pe anumite bucati de traseu mai bine o iei pe jos. Fiecare mijloc de transport are parti bune si puncte slabe.

In tot acest amalgam de solutii, o trotineta electrica Inokim poate fi piesa lipsa dintr-un puzzle pe care il poti aranja in interesul tau, astfel incat sa economisesti o gramada de timp zi de zi.

De ce? Pentru ca este foldabila si usor de transportat in mana sau intr-un rucsac. Este rapida, economica si ecologica. Este exact ce ai nevoie pentru a acoperi acele distante pe care le parcurgi pe jos pana la cel mai rapid mijloc de transport sau pentru a gasi rute alternative acolo unde traficul este extrem de incet.

Un vehicul electric urban poate fi solutia ideala a “omului de oras” care vrea sa petreaca cat mai putin timp in trafic. Este un mijloc de transport cu adevarat inteligent si extrem de usor de folosit de oricine.

Sa presupunem ca drumul tau zilnic la birou inseamna 45 de minute din care 10 minute le faci pana la statia de metrou, 20 de minute cu metroul si alte 15 minute de la metroul la locul de munca.  Cand mergi pe jos, ai o viteza medie de 4-5 km/h. Cu o trotineta electrica, viteza medie poate fi 15-20km/h. Practic, cele 25 minute de mers pe jos se transforma in 5-6 minute de mers pe trotineta. Economisesti 20 de minute la un singur drum si poate 40 de minute in fiecare zi.

Sau, poate ca locuiesti intr-o suburbie si parcurgi 10 km in 10 minute pana la intrarea in oras, apoi 3-4 kilometri in 40 de minute pana la destinatie, in traficul aglomerat din centru. Un scenariu destul de real, nu-i asa? Cu o trotineta electrica, cele 40 de minute le transformi in 5-6 minute de mers pe traseul cel mai scurt cu tricicleta, iar masina o poti parca laintrarea in oras. Scapi, cu ocazia asta si de stresul zilnic de a-ti gasi un loc de parcare.

O gramada de alte scenarii pot fi facute, insa un lucru este clar: cu o trotineta electrica Inokim, poti economisi o gramada de timp. Cu siguranta, ai ce face cu el.


Imparte cu prietenii