2019-07-16

Categoria: Inokim

Distribuie

Modelul Inokim OXO este acum disponibil si in Romania

Putere la superlativ! Adrenalina la maxim! Eleganta desavarsita!

OXO, cel mai nou membru al “familiei” Inokim este acum disponibil si in Romania. Cei pasionati de vehicule electrice cu performante de top vor aprecia, cu siguranta, caracteristicile tehnice ale acestui nou model.

Intr-o lume care tinde tot mai mult catre e-mobilitate, OXO este mijlocul de deplasare cel mai potrivit pentru persoanele care doresc sa lase masina acasa, dar au nevoie sa parcurga zeci de kilometri intr-o singura zi. Cu o autonomie de peste 100 km – in functie de modul de utilizare – aceasta trotineta electrica poate face fata unui program zilnic foarte incarcat.

OXO este, insa, mai mult decat un vehicul de oras. Este potrivit atat pentru asfalt, dar si pentru drumuri pavate cu piatra cubica, drumuri de tara sau chiar off-road. Garda la sol ridicata, suspensiile si rotile de dimensiuni mari preluate de la modelul Inokim OX asigura un echilibru excelent la viteze mari sau pe drumuri provocatoare.

Noul model Inokim este propulsat de doua motoare de cate 1000 W fiecare, putand sa transporte fara nicio problema un pasager cu greutatea de pana la 120kg. Autonomia este asigurata de un acumulator de 60V/25,6 Ah. Nici la capitolul greutate, OXO nu sta rau. Robust, dar totusi “suplu”, are o greutate de doar 33,5 kg gratie aliajelor moderne folosite. Viteza de deplasare este limitata electronic la 25 km/h pentru a se conforma reglementarilor in vigoare.

Daca la prima vedere ii remarci silueta impunatoare si designul extrem de reusit, OXO te va impresiona la capitolul stabilitate si siguranta, in ciuda unei motorizari foarte puternice. Rotile pneumatice de 10*2.5 inci ofera o experienta de utilizare foarte buna pe aproape orice fel de teren, iar sistemul de franare cu disc hidraulic pe ambele roti ofera un raspuns excelent in situatiile limita. Sistemul de suspensie reglabil OSAP permite ajustarea in functie de necesitate, lucru pe care nu il vei mai intalni la foarte multe modele de trotinete de pe piata. Poti opta pentru pozitia "Low" ce asigura o amortizare mai buna a denivelarilor si o mai buna stabilitate in mers, in special la viteze mai mari sau pentru pozitia "High" atunci cand vrei sa testezi la maxim capabilitatile acestei trotinete pe teren mai accidentat.

Displayul LCD indica functiile trotinetei si este iluminat, pentru o mai buna vizibilitate in timpul deplasarii, iar pentru o mai mare siguranta a pasagerului, trotineta este prevazuta cu lumini de semnalizare fata- spate.

Asa cum spuneam, automobilul personal sau mijloacele de transport in comun pot fi foarte bine inlocuite de Inokim Oxo, dar la fel de bine il poti lua in portbagajul masinii pentru aventurile tale din week-end. Trotineta se pliaza usor pentru transport sau depozitare.

La fel ca pentru orice alt vehicul pe 2 roti, atunci cand te urci pe OXO trebuie sa iti aduci aminte de masurile de protectie: casca, manusi sau genunchiere pe care le poti achizitiona impreuna cu trotineta ta preferata. Doritorii pot opta si pentru alte accesorii: cauciucuri off-road, geanta de transport sau suport de telefon.

Gusta libertatea urbana oferita de un vehicul electric de exceptie, OXO by Inokim! Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!

Imparte cu prietenii